Google har i starten af denne uge tilføjet en ekstra søgefunktionalitet på deres søgeresultater, som de kalder Google Teleporting. Google Teleporting  giver ved nogle søgninger, en ekstra søgeboks under det øverste søgeresultat. Søgeboksen giver brugeren mulighed for at søge mere specifkt på det site Google finder mest relevant i forhold til søgningen.

Google Teleporting

Søger du fx på “jabra”, vil du allerede fra Google søgeresultatet kunne søge direkte på www.jabra.com ved hjælp af den ekstra søgeboks, der vises sammen med søgeresultatet.

Ifølge Google har de implementeret den nye søgefunktion på baggrund af undersøgelser der viser, at nogle brugere ønsker at blive “teleportet” til et domæne ved at indtaste domænenavnet i Google søgefeltet. Når disse brugere klikker sig videre til det ønskede site, bruger de efterfølgende sitets søgefunktion til at søge mere præcist.

Med Google Teleporting imødekommer Google denne adfærd, hvilket skulle give en bedre brugeroplevelse.

Det er ikke alle sites der får knyttet teleporting på deres søgeresultater, men kun sites hvor Google antager at brugeren vil foretage en yderligere søgning.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.